Wallbox voor sneller opladen – e-mobility // SolarWindBioShop

Alleen opladen is niet genoeg. Voor voertuigen met elektrische of hybride aandrijving.

De KEBA Wallbox doet meer. Een product in verschillende uitvoeringen.

Particuliere toepassing Voor de besturing van de Wallbox of het opvragen van status-informatie in Smart Home-toepassingen wordt gebruik gemaakt van het User Data Protocol (UDP). Zo kan bijvoorbeeld de maximale stroomopname van een elektrisch voertuig worden geregeld, afhankelijk van de opbrengst van zonnepanelen, de status van de warmtepomp, of de huidige opgeslagen energie.

Bovendien kunnen gegevens van externe meters eenvoudig worden afgelezen via een modbus-protocol, zodat het laad-proces van het voertuig bijvoorbeeld afhankelijk van de huis-aansluiting kan worden bijgestuurd.

Personen met bedrijfswagens kunnen met KeContact P30 thuis geladen energie eenvoudig met hun werkgever of met de lease-onderneming afrekenen.

wdf verkoelen-leal

keba-wallbox

 

Reacties zijn gesloten.