Garanties op uw zonnepanelen installatie

Garanties op zonnepanelen, omvormers etc.

Fabrieksgarantie zonnepanelen

Op de zonnepanelen van LTC  zit standaard een fabrieksgarantie van 10 jaar. Dit betekent dat als er in de eerste 10 jaar iets niet goed is met de zonnepanelen, dat vrijwel altijd binnen de garantie valt. Daarnaast hebben de zonnepanelen een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar. Dit houdt in dat de zonnepanelen na 25 jaar nog minimaal 80% van hun oorspronkelijke vermogen moeten opwekken.
Sommige leveranciers hebben langere fabrieks- en/of opbrengstgaranties (zie betr. datasheet).

Fabrieksgarantie omvormers

De 1 fase omvormers van de merken Goodwe, Solis, Omnik en Growatt hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar. De omvormers van Solaredge hebben een standaard fabrieksgarantie van 12 jaar. Losse optimizers van Solaredge hebben een garantie van 25 jaar.

Fabrieksgarantie micro-omvormers

Het merk Enphase heeft een garantie van 25 jaar. Voor het merk  APS is dit 10 jaar (kan verlengd worden met 10 jaar).

Reacties zijn gesloten.