Zonnepanelen Doe Het Zelf en coronavirus| by SolarWindBioShop

Consumenten installeren , indien mogelijk, graag zonnepanelen in de periode maart t/m mei. Door het  “coronavirus” zal dit in veel gevallen dit jaar niet lukken.  De productie in China (de regio waar het grootste deel van de wereld productie vandaan komt) ligt sinds jan/febr. nagenoeg stil. Hetzelfde geldt ook voor het transport.
Om het consumenten vertrouwen te stimuleren is SolarWindBioShop begonnen met een informatieve pagina per leverancier op haar website “http://www.solarwindbioshop.com/LCenter.htm” .
De TOP5 bestaat al meerdere jaren uit een stabiele groep nl. JINKO, QCELLS, JA Solar, Canadian Solar, LONGI, Risen en Trina.
Andere (in europa iets minder bekende) fabrikanten zijn:
Chint/AstroEnergy, GCL, Talesun, Seraphim, First Solar (USA), Suntech, Renesola, ZNShine, LG Electronics, BYD, Eging, Phono Solae, REC, HT, Neo Solar Power (URE) Vikram, DMEGC, ET solar, Boviet, S-Energy, AU optronics, Sharp.

JA SolarDENIMCanadian SolarQcells

Reacties zijn gesloten.