De vijf schone energie pijlers | SolarWindBioShop

Energie opwekken met zonnepanelen  – energie tijdelijk opslaan in accu’s  – energie beheren door monitoring op opstand en allemaal een elektrische auto  . . . de markt blijft in beweging.

De schoonste energie is zonne energie –  blijvend gratis en in overvloed. We leveren uitsluitend zonnepanelen die voldoen aan de hoogste standaarden (gewaarborgd door de nodige certificaten). Dit geldt ook voor de omvormers welke gelijkstroom van de zonnecellen omzetten in geschikte 1-fase of 3-fase wisselstroom. Voor elk type dak is er een oplossing door gebruik te maken van gecertificeerde montagesystemen van de beste materialen. Kabels en connectoren hebben een grote invloed op de levensduur en betrouwbaarheid van het zonne-energie-systeem.  SolarWindBioShop biedt u een grote keuze en vriendelijke prijzen.

Wind. Het omzetten van wind in elektrische energie gebeurd met succes over de gehele wereld (meer dan 250.000 windturbines verspreid over de gehele wereld).
Van klein tot groot. Het spaanse bedrijf Bornay bv. heeft al meer dan 40 jaar ervaring met de productie van kleine windturbines.

Opslag. Het opslaan van energie is de toekomst. Opslag maakt je geheel onafhankelijk van het net, hetgeen in de toekomst zorgt voor een kostenreductie. Verschillende duitse bedrijven zijn hard aan het werken om de kosten voor opslag in batterijen wezenlijk te verlagen. Het amerikaanse Tesla is een van de pioniers op dit gebied. Door intensieve research bij universiteiten en bedrijven en de aanzetten tot massa productie wordt een doorbraak, gelijk als bij zonnepanelen is geschied, op relatief korte termijn verwacht.

e-Mobility. Elektrisch rijden wordt steeds meer de norm. Dit betekent dat oplaadpunten steeds belangrijker worden. Laadpalen zijn er voor wandmontage en als laadpaal. Ook goed te combineren met solar carports.

Off-Grid. Stroom is niet altijd vanzelfsprekend. Toch  wil je graag kunnen genieten met een boot op zee of van de stilte van een natuurgebied. Dat is mogelijk  en er zijn verschillende oplossingen voor recreatieve en marine toepassingen. Zonnepanelen en windturbines kun je combineren met opslag ib accu’s en diverse hybride omvormers.

Reacties zijn gesloten.