Eigen stroom tot 50% goedkoper

Slechts een paar jaar geleden was een zonnepanelen installatie nog vrij duur. We denken automatisch aan de situatie van toen. Deze is inmiddels drastisch veranderd en zelf geproduceerde stroom is voor de consument ongeveer 50% goedkoper dan stroom uit het publieke net.

De 4 unieke voordelen van een eigen solar systeem:
– Zonnepanelen geven goedkopere stroom dan uit het openbare net
– Ze geven een rendement dat ruim 5 x hoger is dan op een bankrekening
– De investering kent veel minder risico dan een investering op de beurs
– Met zonnepanelen kun je kosteloos je pensioengat repareren

Voor sommige consumenten is de aanschaf te groot in één keer. Dit is geen reden om helemaal niks te doen. Je kunt ook een systeem modulair opbouwen, waarbij je bv. nu 4 panelen koopt, en elke 2 jaar nog eens vier. Het micro omvormer systeem van APS is hiervoor zeer geschikt een modulair op te bouwen systeem, waarbij een klant bijvoorbeeld nu 5 panelen koopt en over twee jaar nog een keer.

omvormer-enphaseAPS-MICRO

 

Reacties zijn gesloten.